En

Заведения

Добрата слава на един хотел зависи не само от обстановката и удобствата в стаите, но и от ресторанта, градината, майсторството на готвача. В хотел „Шато Монтан“ посрещаме гостите си в елегантен ресторант с разкошна градина. Готвачът ни е майстор в приготвянето на дивеч и ястия от традиционната българска кухня.

Разкошната градина е подходяща за сватби и всякакви семейни и фирмени тържества. Бар басейнът предлага летни развлечения, а лоби барът е подходящ за бизнес разговори и усамотение с вкусна напитка и книга или лаптоп. 

Ресторант

Ресторантът на „Шато Монтан“ е с капацитет 110 места. Обстановката следва линията на цялостното интериорно решение на хотела: успокояващи земни цветове, мебели от масив, естествена светлина, естествени материи.

Градина за сватби

Разкошната градина на „Шато Монтан“ е подходящият декор за вашата сватба, независимо дали си я представяте строго елегантна или в по-небрежен закачлив стил.

Лоби бар

Спокойно място за уединение, разговори, бизнес срещи. В лоби бара на хотел „Шато Монтан“ се сервират чай и кафе от различни краища на света, маркови питиета, коктейли и леки храни.

Бар басейн

Специално за нашите гости, които избират хотел „Шато Монтан“ за почивка през лятото, е отворен бар басейнът. Той е разположен в градина.

Румсървис

Понякога гостите ни предпочитат да се отдадат на пълна почивка и дори да не слизат в ресторанта, искат да се поглезят с нещо вкусно в леглото или да изненадат половинката си със закуска.

Дегустация на вина със сомелиер

Поддържаме впечатляваща винена листа и често организираме дегустации на отбрани вина.