En

Събития

Сватби

Хотел „Шато Монтан“ е с традиции в организирането на сватбени тържества на открито и закрито. Ние сме едно от най-предпочитаните места за сватби и причините за това са няколко.   


Романтичната и елегантна обстановка


Градината на хотела, с добре поддържана зелена морава, дървета и розови храсти, е чудесно място за сватби на открито. Басейнът и специално изработената сватбена украса придават допълнителна романтика. 
Елегантната обстановка в ресторанта, както и възможностите за различно подреждане на масите, позволяват удобно разполагане на гостите, празнична атмосфера и място за танцуване. 


Собствено оборудване и декорация


Разполагаме с шатри, подходящи маси, столове и калъфи за тях, конструкция за арка за изнесен ритуал, покривки. Изработваме различни видове украса за сватби – от камъчета, цветя, балони, воали, свежи цветя – според желанието на младоженците. 
 

Помощ в организацията на събитието
Натрупали сме достатъчно опит в организирането на сватби. Ако ни кажете как си представяте вашето тържество, ние можем да се погрижим за всичко – декорацията, музиката, заснемането, разпределянето на гостите, организацията на антре за посрещане на гостите. 


Подготовка на менюто за сватбата и безплатна дегустация

 
Имаме готови сватбени менюта, от които да избират младоженците. Можем да съставим и специално меню според желанието на конкретната двойка. 
Сватбената торта и сватбената питка също са наша грижа. 
Безплатна дегустация за двама на избраните ястия от сватбеното меню се предлага на всички младоженци, за да са спокойни, че в най-важния за тях ден храната ще бъде на ниво. 


Хотел „Шато Монтан“ ви предлага професионална помощ за организиране на сватбата, романтична обстановка, майсторски приготвени ястия, музика по ваше желание, фойерверки, изненади – всичко, за да бъде вашият сватбен ден перфектен. 


Свържете се с нас, за да обсъдим вашата мечтана сватба и да я реализираме.