En

Събития

Сватби

Хотел „Шато Монтан“ е с традиции в организирането на сватбени тържества на открито и закрито. Ние сме едно от най-предпочитаните места за сватби и причините за това са няколко.   


Романтичната и елегантна обстановка


Градината на хотела, с добре поддържана зелена морава, дървета и розови храсти, е чудесно място за сватби на открито. Басейнът и специално изработената сватбена украса придават допълнителна романтика. 
Елегантната обстановка в ресторанта, както и възможностите за различно подреждане на масите, позволяват удобно разполагане на гостите, празнична атмосфера и място за танцуване. 


Собствено оборудване и декорация


Разполагаме с шатри, подходящи маси, столове и калъфи за тях, конструкция за арка за изнесен ритуал, покривки. Изработваме различни видове украса за сватби – от камъчета, цветя, балони, воали, свежи цветя – според желанието на младоженците. 
 

Помощ в организацията на събитието
Натрупали сме достатъчно опит в организирането на сватби. Ако ни кажете как си представяте вашето тържество, ние можем да се погрижим за всичко – декорацията, музиката, заснемането, разпределянето на гостите, организацията на антре за посрещане на гостите. 


Подготовка на менюто за сватбата и безплатна дегустация

 
Имаме готови сватбени менюта, от които да избират младоженците. Можем да съставим и специално меню според желанието на конкретната двойка. 
Сватбената торта и сватбената питка също са наша грижа. 
Безплатна дегустация за двама на избраните ястия от сватбеното меню се предлага на всички младоженци, за да са спокойни, че в най-важния за тях ден храната ще бъде на ниво. 


Безплатно настаняване на младоженците
в апартамент за сватбената нощ и преференциални цени за настаняване на гостите. 
Хотел „Шато Монтан“ ви предлага професионална помощ за организиране на сватбата, романтична обстановка, майсторски приготвени ястия, музика по ваше желание, фойерверки, изненади – всичко, за да бъде вашият сватбен ден перфектен. 


Свържете се с нас, за да обсъдим вашата мечтана сватба и да я реализираме.